Γεύσεις ναργιλέ, Ναργιλέδες, Συμβουλές - Οδηγοί για ναργιλέ

Πώς να κάνετε την γεύση του ναργιλέ σας φρέσκια και δροσερή !

O ιδανικός ναργιλές πρέπει να έχει όμορφη γεύση και να προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης και όχι να καίει το λαιμό σας. Αλλά, δεν υπάρχει καμία επιστήμη στην προετοιμασία του ναργιλέ σας με τον σωστό τρόπο – απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές από την ομάδα του Smokeroom για να κάνετε τη γεύση του ναργιλέ σας φρέσκια και δροσερή .

Χρησιμοποιήστε πάγο και κρύο νερό

Η βασική αρχή κατά την προετοιμασία του ναργιλέ είναι η χρήση κρύου νερού. Είναι αναπόφευκτο το νερό να ζεσταίνεται στη γυάλα κατά το κάπνισμα, οπότε δεν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό από την αρχή γιατί θα γίνει ακόμη πιο ζεστό .

Για να φτιάξετε τη γεύση του ναργιλέ σας, προσθέστε μερικά κομμάτια πάγου στη γυάλα σας – ο πάγος λιώνει αργά και διατηρεί την θερμοκρασία του νερού υπό έλεγχο.

Ωστόσο, σημειώστε ότι παρόλο που ο πάγος κάνει το ναργιλέ σας φρέσκο, μειώνει τη γεύση του καπνού.

Χρησιμοποιήστε το ποιοτικό καπνό Chillma

chillma tobacco smokeroom γευσεις ναργιλε

Προχωρώντας – η επόμενη συμβουλή της ομάδας του smokeroom για να φτιάξετε τη γεύση του ναργιλέ σας, είναι να βεβαιωθείτε ότι ο καπνός διατηρείται σε ξηρό μέρος και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Εάν γνωρίζετε ότι υπάρχει μακρά περίοδος που δεν σκοπεύετε να καπνίσετε, τοποθετήστε τον καπνό σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα για να κρατήσετε τον αέρα μακριά.

Λάβετε υπόψη ότι η βασική αρχή ενός ωραίου ναργιλέ είναι ο καπνός – οπότε πάντοτε να είναι ποιοτικός.

Μπορείτε να δείτε το καπνό και τις γεύσεις μας στο smokeroom.gr

Επίσης, εάν τυχαίνει να βρείτε ένα παλιό κουτί καπνού, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι άνοιξε τους τελευταίους δύο μήνες. Εάν όχι, προτείνουμε να αγοράσετε ένα νέο και να μην επιχειρήσετε πειράματα με το παλιό. 🙂

Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε αυτήν τη γρήγορη λύση – αναμίξτε τον παλιό καπνό με ένα φρέσκο για να επιτύχετε νέες γεύσεις και εμπειρία.

Don’t forget to blow some air out

Ένα άλλο απλό τέχνασμα για να κάνετε το ναργιλέ σας να έχει φρέσκια γεύση είναι να φυσάτε απαλά αέρα σε τακτά χρονικά διαστήματα

Με λίγα λόγια, αυτό βοηθά τον «νέο» καπνό να αντικαταστήσει τον «παλιό». Απλά φροντίστε να μην φυσάτε πολύ σκληρά – διαφορετικά το νερό θα μετακινηθεί στο μπολ και θα καταστρέψει τα πάντα ακόμη και το ναργιλέ σας.

Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη ποσότητα καπνού

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβάλλετε με τον καπνό.

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε στροβιλισμό ή μπολ phunnel, για να αποφύγετε το χυμό καπνού στο μπουκάλι ή στο βάζο. Βοηθά να διατηρηθεί η γεύση φρέσκια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σας προτείνουμε να μην τοποθετήσετε το μπολ πάνω από τις τρύπες στην κεντρική δίνη του και να αφήσετε κενό .Αυτό διατηρεί επίσης τις τρύπες καθαρές από καμένο καπνό. Δείτε τα tips που προετείνει η ομάδα μας εδώ

Σύστημα διαχείρισης θερμότητας

Η διαχείριση της θερμότητας βοηθά τον καπνό να ψήνεται ομοιόμορφα, να μην καίγεται ανεξέλεγκτα. Επομένως, είναι πάντα σημαντικό να βρείτε τη σωστή ισορροπία

Τα συστήματα διαχείρισης θερμότητας βελτιώνουν την ποιότητα της συνεδρίας, αλλά δεν μπορούν να την σώσουν αν η ισορροπία είναι ακατάλληλη. Λάβετε επίσης υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε το σύστημα διαχείρισης θερμότητας, η ισορροπία μεταξύ του αλουμινόχαρτου και της ποσότητας του άνθρακα αλλάζει – το σύστημα διαχείρισης θερμότητας διατηρεί επίσης τη θερμότητα στο θάλαμο

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον καπνό σας, μετακινήστε τα κάρβουνα κάθε 5-7 λεπτά, ώστε ο καπνός να μην καεί. Επίσης, για πιο αποτελεσματική ρύθμιση της θερμότητας, σπάστε τα κάρβουνα σε κομμάτια. Θα έχετε τον καλύτερο καπνό όταν χρησιμοποιείτε ¾ ενός πλήρους γύρου άνθρακα ταυτόχρονα.

Συνιστούμε να εκτελέσετε ορισμένες δοκιμές για να βρείτε την τέλεια ισορροπία με το ναργιλέ σας.

Χρησιμοποιήστε ένα σωλήνα πάγου

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν σας ικανοποιήσουν, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε σωλήνα πάγου πάγου ή έναν εύκαμπτο σωλήνα. Ο εύκαμπτος σωλήνας είναι ένας εύκαμπτος σωλήνας όπως οποιοσδήποτε άλλος – πλένεται και κάνει περίπου το ίδιο με τον κανονικό σας.

Το άκρο του σωλήνα πάγου συνήθως παραμένει δροσερό για μία ώρα ή ακόμη και κάνει τον καπνό πιο δροσερό.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για σωλήνες πάγου και εύκαμπτοι σωλήνες στο smokeroom.gr – μη διστάσετε να βρείτε τον αγαπημένο σας!

Φροντίστε το ναργιλέ σας – είναι απαραίτητη συμβουλή για να κάνετε την shisha εμπειρία σας μοναδική

Last but not least – μην ξεχάσετε να φροντίσετε το ναργιλέ σας. O ναργιλές σου έχει και συναισθήματα. Φροντίστε να τον καθαρίσετε μετά από κάθε συνεδρία και ακόμη και μεταξύ των συνεδριών. Πάντα, και εννοούμε πάντα, πλένουμε το μπωλ, το στέλεχος και το μπουκάλι.

Εάν δεν καθαρίσετε το ναργιλέ σας, ο καμένος καπνός και ο καπνός θα παραμείνουν σε διαφορετικά σημεία. Αυτό, δυστυχώς, κάνει το ναργιλέ άσχημο, όχι φρέσκο.

Μην ξεχνάτε επίσης τον εύκαμπτο σωλήνα – ξεπλύνετε με ζεστό νερό μέσα από τον εύκαμπτο σωλήνα και αφήστε το να κρεμαστεί κάπου. Εάν συσκευάσετε το σωλήνα σας μετά το πλύσιμο, το νερό δεν θα φύγει και έτσι αφήνει μια δυσάρεστη μυρωδιά μούχλασ.

Δείτε τα μοναδικά προϊόντα μας στο smokeroom.gr και επικοινωνήστε με την ομάδα του smokeroom !

author-avatar

About Smoke Room

Το Smoke Room αποτελεί σημείο συνάντησης για όλα τα γούστα. Παρέχει σε ιδιώτες και επαγγελματίες ευρεία γκάμα προϊόντων ναργιλέ και είδη καπνιστού με βασικές αρχές την άριστη ποιότητα αυτών και την άμεση εξυπηρέτηση. Η ομάδα του Smoke Room, πλήρως καταρτισμένη και εξειδικευμένη στο αντικείμενο, είναι έτοιμη να σας φέρει πιο κοντά στην ανατολίτικη κουλτούρα μέσω του premium εξοπλισμού της. Τα είδη του καταστήματος έχουν κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά, επικυρώνοντας όλα τα παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *